Föreningslokal

På gaveln av Åkerbyvägen 216 finns en föreningslokal med samlingsrum och kök, komplett utrustad med porslin för c:a 40 personer. Lokalen kan utnyttjas av boende i Farmen och bokas via förvaltningskontoret..

Vid förhyrning av lokalen upprättas ett avtal mellan BRF Farmen och hyresgästen. I avtalet förbinder sig hyresgästen att följa de ordningsregler som upprättats. Hyresavgift 300 kronor per hyrestillfälle.

Uthyrningslägenheter

Farmen har även tre små lägenheter som medlemmar i Farmen kan hyra vid tillfälligt behov av extra sängplatser. Lägenheterna är fullt möblerade och har ett kök med mikrovågsugn (dock ej spis eftersom regelrätt matlagning inte får förekomma i dessa lokaler). Badrum med dusch och toalett. Fyra personer kan sova i lägenheterna som har både dubbelsäng och bäddsoffa. Hyresavgift 350 kronor per dygn.

Föreningen har även en 3-rums lägenhet som ligger på Åkerbyvägen 370. Nyrenoverad sedan dec 2016.

Den erbjuder sängplats för 6 personer, har ett fullt utrustat kök, med kyl och frys, spis och ugn. Badrum med dusch och toalett. Hyresavgift 500 kronor per dygn.

Uthyrningspriset är starkt subventionerat. Sängkläder ingår ej. Städning utförs av hyresgästen. Bokning sker via förvaltningskontoret.

 

Lokaler och förråd

Är du intresserad att hyra en lokal eller ett förråd, kontakta förvaltningen.